Ce filme vedem la cinema in luna aprilie?

Ce filme vedem in luna aprilie la cinema? Iata lista cu cele mai importante premiere ale lunii!

Power Rangers

Premiera in Romania: 07.04.2017

Productia Lionsgate „Power Rangers” urmareste aventura a cinci adolescenti aparent obisnuiti care devin peste noapte eroi exceptionali si trebuie sa-si salveze oraselul natal si intreaga planeta de sub amenintarea unei forte extraterestre.

Trailer:

 

Get Out

Premiera in Romania: 07.04.2017

Chris si iubita sa, Rose, au ajuns in relatia lor la etapa in care acesta urmeaza sa cunoasca parintii fetei. La inceput, Chris crede ca amabilitatea exagerata a parintilor fetei este doar emotie provocată de eforturile acestora de a se obisnui cu idea ca aceasta e intr-o relatie interrasiala, dar pe masura ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare ii dezvaluie un adevar atat de cumplit cum nu si-ar fi putut imagina vreodata.

Trailer:

 

Rabbit School

Premiera in Romania: 07.04.2017

Max, un iepure de oras, ajunge din intamplare intr-o scoala de moda veche de unde nu poate pleca pana nu deprinde arta unui adevarat iepure de Paste. Programul de pregatire este destul de sever, dar are norocul de a o avea alaturi pe Emmy, iar lupta cu vulpile viclene nu face decat sa-i testeze curajul si increderea in prieteni.

Trailer:

 

Going in style

Premiera in Romania: 14.04.2017

Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin formeaza o echipa de pomina si interpreteaza rolurile a trei prieteni de-o viata, acum pensionari. Ei si-au pierdut toate economiile din cauza unor tertipuri bancare si planuiesc acum disperati, sa jefuiasca banca din cauza careia au ramas fara bani.

Trailer:

 

The Boss Baby

Premiera in Romania: 14.04.2017

Un copil in costum si cu servieta face echipa cu fratele lui mai mare de 7 ani pentru a opri complotul miselesc al directorului general Puppy Co. O comedie pe cinste pe care nu trebuie sa o ratezi!

Trailer:

 

Fast and furios 8

Premiera in Romania: 21.04.2017

Dom si Lett sunt in luna de miere, Brian si Mia s-au retras din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina. Cu totii par sa duca o viata cat de cat normala cand o femeie misterioasa (Charlize Theron) il seduce pe Dom sa intre in lumea interlopa. Acesta pare ca nu mai are scapare si in curand acesta ajunge sa-i tradeze pe cei care ii erau cei mai apropiati. Cu totii vor fi supusi unor incercari cum nu si-au imaginat vreodata.

Trailer:

 

Richard the stork

Premiera in Romania: 28.04.2017

Richard, un vrabioi adoptat si crescut de o familie de berze, ajunge sa fie convins ca si el este barza.  Atunci cand familia sa adoptiva porneste spre Africa pentru sezonul rece, Richard isi da seama ca are o problema. Decis sa nu se lase infrant, el porneste pe urma acestora asa cum poate – cu autobuzul, cu masina, cu trenul sau cu vaporul.

Trailer:

 

Unforgettable

Premiera in Romania: 28.04.2017

Catherine Heigl este Tessa Connover, o femeie superba si ambitioasa, recent divortata, care incearca sa se impace cu ideea ca fostul ei sot si-a refacut viata alaturi de o alta femeie. Impinsa de o gelozie patologica, Tessa duce totul la extreme sa o indeparteze pe Julia si sa ii faca viata un calvar.

Trailer:

Raluca Hurmuzache

Fondator aaluR.ro Lifestyle Magazine

A coeur vaillant rien d'impossible. www.aalur.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent pins
See detail photos fr
Rihanna shows her Fe
Rihanna shows her Fe
View the complete Ch
See detail photos fr
View the complete Sa
View the complete Sa
View the complete An
View the complete An
View the complete Is
View the complete Lo
View the complete Of

Follow us on Facebook
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi saptamanal noutatile aaluR.ro Lifestyle Magazine prin Email.

You have Successfully Subscribed!