Singapore – cele mai importante obiective turistice

Asezat pe paralela de 1 grad latitudine Nordica, Singapore este o tara-oras ce te uimeste inca din primele clipe in care i-ai trecut pragul. Vei fi inconjurat de zgarie-nori de culori si forme diferite, tot felul de flori si o curatenie cum rar vezi intr-un oras mare. Daca urmeaza sa ajungi in Singapore, pregateste-te ca ai multe locuri de vizitat! Iata topul celor mai importante obiective turistice:

Marina Bay Sands Singapore

Marina Bay Sands

Marina Bay Sands Hotel ofera 2561 de camere si apartamente, propriul muzeu, un cazino de mari dimensiuni, sute de magazine si zeci de restaurante. Este format din trei turnuri de cate 57 de etaje fiecare, unite in partea superioara de o punte de observatie de un hectar. Este o constructie unica la nivel mondial si gazduieste si cea mai mare piscina suspendata din lume. Pentru cel mai bun view panoramic asupra orasului Singapore, urca la nivelul 57 si mergi la Observation Deck.

Gardens by the bay Singapore

Gardens by the Bay

Prin acest proiect, guvernul singaporez si-a propus să transforme metropola intr-un oras-gradina, in scopul cresterii calitatii vietii dar si a aspectului florei locale. Gardens by the Bay se intinde pe o suprafata de 101 hectare si este probabil cel mai interesant parc din lume. Pe langa Supertrees (vezi imaginea de mai sus), aici poti gasi si Flower Dome si Cloud Forest, doua sere absolut spectaculoase.

Gardens by the bay Singapore

Flower Dome

In Flower Dome, cea mai mare sera de sticla din lume conform Guiness World Records 2015, poti admira flori si plante din regiuni semi-aride si din zona Marii Mediterane.

Gardens by the bay Singapore

Cloud Forest

Total diferit de Flower Dome, in Cloud Forest vei gasi plante din zonele muntoase tropicale ce se regasesc pana la 2.000 de metri deasupra nivelului marii. Tot aici poti vedea si cea mai inalta cascada de interior din lume: 35 de metri.

Sentosa Island Singapore

Sentosa Island

Insula Sentosa din Singapore este una dintre cele mai importante atractii ale orasului si probabil locul preferat de petrecere a timpului liber pentru localnici. Aici veti gasi numeroase hoteluri, restaurante, locuri de stat la soare, dar si Universal Studios si S.E.A. Aquarium.

Universal Studios Singapore

Universal Studios

Daca exotismul peisajului din Singapore nu este suficient pentru ca vacanta ta sa fie considerata unica, aici vei gasi o portie consistenta de distractie!

SEA Aquarium Singapore

S.E.A. Aquarium

Este casa a 100.000 de animale ce fac parte din mai mult de 800 de specii din 49 de habitate diferite. O experienta extraordinara si pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici!

Orchard Road Singapore

Orchard Road

Orchard Road poate fi considerat Paradisul Shoppingului. Este o strada lunga de 2.2km, unde vei gasi la fiecare pas malluri si magazine!

Jurong Bird Park SIngapore

Parcul de pasari Jurong

Jurong Park din Singapore reprezinta una dintre cele mai frumoase si bogate expozitii de pasari din lume si adaposteste in spatii libere sau partial acoperite, peste 5000 de exemplare aparṭinand unui numar de peste 400 de specii diferite de pasari.

Gradina Zoologica din Singapore

Gradina Zoologica

Detine peste 300 de specii de animale din care 16% sunt considerate pe cale de disparitie si atrage peste 1,6 milioane de vizitatori anual. Inca de la inceputurile sale, gradina zoologica a urmat trendul modern al pastrarii animalelor in spatii deschise, cu bariere ascunse, santuri sau sticla intre ele si vizitatori.

Raluca Hurmuzache

Fondator aaluR.ro Lifestyle Magazine

A coeur vaillant rien d'impossible. www.aalur.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent pins
See detail photos fr
Rihanna shows her Fe
Rihanna shows her Fe
View the complete Ch
See detail photos fr
View the complete Sa
View the complete Sa
View the complete An
View the complete An
View the complete Is
View the complete Lo
View the complete Of

Follow us on Facebook
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi saptamanal noutatile aaluR.ro Lifestyle Magazine prin Email.

You have Successfully Subscribed!