Hair coach, prima perie de par inteligenta, a fost lansata la CES 2017

Smartphone-uri, smartwatch-uri, cantare inteligente sau chiar sisteme de iluminare “smart”. Aceste dispozitive ne fac viata mai usoara si ne permit sa ne ocupam mai mult de lucrurile care conteaza. Targul CES din Las Vegas aduce anul acesta inca un dispozitiv inteligent care va fi extrem de apreciat de catre femei: Hair Coach!

Prima perie de par inteligenta, Hair Coach, este produsa de Kérastase şi L’Oréal in colaborare cu Withings si va fi lansata in toamna acestui an. Aceasta se va conecta cu terminalele Iphone sau Android si iti va furniza informatii despre parul tau. Inventatorii spun ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti perii parul cu ea, iar ulterior vei primi toate informatiile legate de sanatatea parului tau pe telefonul mobil.

Are un microfon, un accelerometru, un giroscop si divesi alti senzori, toti acestia lucrand impreuna pentru a analiza modul in care ne periem parul in viata de zi cu zi. Astfel, ea va urmari elasticitatea parului tau, iti va spune cat de hidratat este acesta si va optimiza distributia de sebum pentru a evita incurcarea lui.

Prevazuta cu un maner elegant, Hair Coach este un produs de ingrijire profesional capabil sa-ti ingrijeasca perfect podoaba capilara. Peria se va conecta cu sistemele de operare iOS si Android prin Wi-Fi sau Bluetooth, va functiona pe baza a doua baterii tip AA si va costa aproximativ 200 de dolari in momentul in care va fi lansata pe piata.

Sursa foto: Withings 
Raluca Hurmuzache

Fondator aaluR.ro Lifestyle Magazine

A coeur vaillant rien d'impossible. www.aalur.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent pins
See detail photos fr
Rihanna shows her Fe
Rihanna shows her Fe
View the complete Ch
See detail photos fr
View the complete Sa
View the complete Sa
View the complete An
View the complete An
View the complete Is
View the complete Lo
View the complete Of

Follow us on Facebook
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi saptamanal noutatile aaluR.ro Lifestyle Magazine prin Email.

You have Successfully Subscribed!